2020

De 40e editie van het Jeugdvakantiewerk vindt dit jaar thuis plaats:

JVW de Thuiseditie!

Rode Draad en activiteiten
In de week van maandag 17 tot en met zaterdag 22 augustus staat er iedere dag om 8.00 uur een nieuwe aflevering van de Rode Draad op onze site. Volg het verhaal van Vlinder (onderbouw), Robert Jan Bordeaux (middenbouw) en Boris Bast (bovenbouw) en help ze mee door echte JVW-opdrachten te doen. ‘s Avonds gaat de Rode Draad verder en zie je een nieuwe aflevering op onze site.

Alle opdrachten zijn thuis te doen. Soms heb je wat spullen nodig, maar op onze site kan je binnenkort al zien wat we gaan doen en wat je daarvoor nodig hebt.

Om mee te doen hoef je alleen maar op deze site te kijken. Meedoen aan JVW de Thuiseditie is gratis. Inschrijven hoeft niet.

Afsluitende JVW Muziekbingo
Op zaterdagmiddag 22 augustus speel je van 15.00 uur tot 17.00 uur gratis mee met de online JVW Muziekbingo. Tijdens de bingo kijk je mee met een livestream naar Dennis van Essential Sounds die leuke liedjes zal draaien. Herken je het liedje en staat het op je bingokaart dan mag je het afstrepen. De bingo wordt gepresenteerd door onze eigen Rode Draad spelers.

Prijzen
Natuurlijk zijn er hierbij hele leuke prijzen te winnen. Welke prijzen dat zijn houden we nog even geheim!

Meedoen kan alleen na gratis aanmelding via deze site: www.jvwgoirle.nl/bingo. In de week voor de JVW Muziekbingo ontvang je meer informatie èn je bingokaarten.

De Commanderie
Heb je zin om naast de thuis-activiteiten ook nog even naar buiten te gaan, kom dan langs bij De Commanderie. Op dinsdag, woensdag en donderdag zijn er JVW-activiteiten. Deze kunnen onder begeleiding van papa en mama, opa’s  en oma’s of tante’s en ooms gedaan worden. Kijk op onze site om te zien welke activiteiten, voor welke bouw op welke dag bij De Commanderie gedaan kunnen worden. Natuurlijk houden we rekening met de geldende voorzorgsmaatregelen en 1,5 meter afstand, zodat iedereen zich veilig kan vermaken. Je bezoek en deelname aan de activiteiten is op verantwoording van de ouders/begeleiders.

Vrijwilligers
JVW de Thuiseditie is er niet alleen voor de kinderen. Ook voor onze vrijwilligers van de afgelopen én komende jaren hebben we een speciale activiteit!

Op vrijdagavond 21 augustus spelen we de beste muziekquiz van Goirle. Niet alleen JVW-liedjes, maar alle muziekgenres komen voorbij. Je kunt de gratis quiz met je team vanuit huis spelen, maar je bent met je team ook welkom bij De Commanderie.

Je ontvangt als je meedoet een klein aandenken aan deze editie van het JVW. Voor de thuis-spelers komt een aantal afgevaardigden van het comité het bij je thuis brengen. Wat het is, zie je op de avond zelf… Spannend he!

Aanmelden kan via deze site: www.jvwgoirle.nl/quiz

JVW-Journaal
Jur en Koen van het JVW-journaal zijn ook dit jaar weer van de partij, maar er zijn geen activiteiten in het dorp om verslag van te doen. Daarom zijn we op zoek naar leuke filmpjes en foto’s van onze activiteiten bij jou thuis! Wil jij in het enige echte JVW-journaal, stuur dan je filmpje(s) naar: journaal@jvwgoirle.nl

Wij hebben er al veel zin in! We zien jullie graag online of bij De Commanderie.