Welkom

Jeugdvakantiewerk 2015

Van Binsbergen - Sloop en Schroot - logoFamilie van Binsbergen leeft een heerlijk leven. Beau’tje heeft alles wat zijn rijke lui-hartje begeert en moeder is meer dan trots op haar kleine honnepon. Vader is een handelaar, en wat voor een. Hij verhandelt spullen van hun grote verzameling schroot achter hun prachtige huis. Oma woont ook bij het gezin in huis. Oma, Binnie, heeft het plan om auditie te gaan doen voor The Voice of Holland, maar of dat nu zo’n goed idee is??

Die schroothoop is erg belangrijk voor het gezin, want zonder schroothoop ook geen geld en rijk leventje. Maar de schroothoop is voor meer mensen heel belangrijk, op allerlei verschillende manieren……

Familie Wortel is een groot, warm en liefdevol gezin. Ze hebben geen cent te makken maar zullen nooit klagen. De kinderen spelen met elkaar en maken van alles wat ze vinden zelf hun eigen speelgoed. Opa woont bij het gezin en geniet van zijn oude dag. Vader en moeder zorgen voor hun kinderen en vader hobbyt wat in zijn.. kelder.. of is het geen kelder? Ja, wat voert hij er eigenlijk uit?

Pip is de oudste dochter van de grote en gezellige familie Wortel. Ze houdt er van om nieuwe dingen te bedenken en uit te vinden. Ze heeft haar eigen uitvindershol waar ze van alles bedenkt en maakt. Het meest trots is ze op haar robot Ed. Dat is haar beste vriend!

Twee verschillende werelden, die dichter bij elkaar liggen dan ze zelf denken..

 

Aanmelden als vrijwilliger

Je kan je nu als vrijwilliger aanmelden voor het JVW 2015. Geef je op en zorg ook dit jaar voor een spetterend JVW.

Let op! Eenrichtingsverkeer

Tijdens het brengen en halen van de kinderen is het in het Grobbendonckpark en de omliggende wegen erg druk. Om de doorstroming te bevorderen en om de reis naar het Jeugdvakantiewerk veiliger te maken is er tijdens het JVW eenrichtingsverkeer ingesteld in het Grobbendonckpark en de Tobias Asserstraat.

> Kijk hier naar een overzicht van het éénrichtingsverkeer