Welkom

Jeugdvakantiewerk 2016

Goirle is in rep en roer want het handelsschip “’t Goolse Galjoen” vaart uit om de Goolse specerijen te gaan verhandelen in het Oosten. De bemanning laadt alle spullen aan boord en maakt zich klaar voor de grote reis, hun vrouwen en familie zwaait hen uit. Goede reis!

Al snel zien ze een zwarte vlag van een duister schip verschijnen in de verte. Er is geen tijd voor gedoe met piraten, dus de kapitein besluit een andere route te varen. De enige andere route die mogelijk is gaat via de Frankendriehoek.

Over de Frankendriehoek bestaat de legende die iedere scheepvaarder kent; geen enkel schip dat door de Frankendriehoek is gevaren, is ooit teruggekeerd!

Het verhaal gaat dat al die schepen vervloekt zijn…

Geen keus, het zal moeten. Met gemengde gevoelens, wijzigen ze van koers. Al snel komen ze in het gebied van de Frankendriehoek… Zouden ze op tijd bij hun bestemming aan komen? En wat gaan ze onderweg allemaal tegenkomen en meemaken?

Beleef dit avontuur met ze mee!

 

Let op! Eenrichtingsverkeer

Tijdens het brengen en halen van de kinderen is het in het Grobbendonckpark en de omliggende wegen erg druk. Om de doorstroming te bevorderen en om de reis naar het Jeugdvakantiewerk veiliger te maken is er tijdens het JVW eenrichtingsverkeer ingesteld in het Grobbendonckpark en de Tobias Asserstraat.