Welkom

Lang geleden, in 1922, in ons vredige, pittoreske Goirle. Een walm van heerlijk versgebakken brood en koekjes uit de bakkerij van Bakker Zwartjes. Mmmm! Dokter Harm Harmsen bezoekt zijn patiënten, Fien en Jet verkopen lekkers op het dorpsplein, de smid aan het werk in de smidse. Kortom, alles gaat zijn gangetje.

Op een dag bereikt schokkend nieuws het dorp; in Hilvarenbeek en Esbeek zijn er brute overvallen gepleegd. Winkels en huizen zijn bestolen van alles wat waarde heeft. Geld, sieraden, servies… Oh nee!

Het gerucht gaat dat De Bende van Roovert weer actief is… Een bende die nergens voor terugdeinst en er alles aan doet om te krijgen wat ze willen.

Waarom is de Bende van Roovert na jaren van vrede en rust weer ineens actief? Wie zijn die bandieten…? Wat willen ze…?

Wie is wie bij de Bende van Roovert? Kijk hier….

 

Bescherming tegen de Bende van Roovert

Het Jeugdvakantiewerk-logo

Het JVW-logo beschermt je tegen de Bende van Roovert. Dus….

  • Print het JVW logo uit en hang dat op je raam / deur / brievenbus / tuinhek of waar je maar wilt. Het logo beschermt het huis en al zijn inwoners.
  • Print het logo op je t-shirt, maak er een broche van of plak het op je tas. Maakt niet uit waar, het logo beschermt je.

Je kan het JVW-logo hier downloaden.

Pindakaas
De leden van de Bende zijn allergisch voor pinda’s en dus voor pindakaas. Wanneer ze het alleen al ruiken dan zijn ze direct weg.

  • Dus….. eet pindakaas (voor de pinda-adem) of smeer het op de deurklink, toiletbril, of gewoon op je brood. Dit werkt alleen thuis! Op het JVW-terrein is dit niet toegestaan.