Welkom

JVW 2020: Alternatieve activiteiten

Binnenkort vind je hier meer informatie over de alternatieve activiteiten van het JVW 2020. We zijn druk aan het brainstormen, plannen en regelen van leuke spelletjes, doe-opdrachten en een speciale editie van de Rode Draad!

Natuurlijk houden we daarbij rekening met de geldende maatregelen, zodat alle opdrachten veilig gedaan kunnen worden.

 

JVW 2020: Normaal JVW afgelast

Hallo,

Zoals we op de persconferentie van Mininster President Rutte van dinsdag 21 april hebben kunnen horen, worden alle evenementen waarbij een vergunning nodig is afgelast. Dit wil dus helaas ook zeggen dat het Jeugdvakantiewerk 2020 niet door kan gaan.

Inschrijfgeld
Het inschrijfgeld van de reeds ingeschreven kinderen wordt natuurlijk terugbetaald. Wij gaan ons uiterste best doen om dit binnen een maand te regelen. Indien dit langer zal duren dan zullen wij jullie daarvan op de hoogte stellen.

Alternatieve activiteiten
De komende weken gaat het organiserend comité in overleg om te kijken of we in de week van 17 augustus t/m 22 augustus alternatieve activiteiten voor de kinderen kunnen aanbieden. Dit zullen activiteiten zijn die in ieder geval aansluiten bij de maatregelen die op dat moment gelden. Ook wordt er nagedacht over een aantal activiteiten voor de vrijwilligers. Jullie horen daar te zijner tijd meer over.

Jeugdvakantiewerk 2021
We hebben al wel een nieuwe datum geprikt voor het JVW 2021. Die zal zijn van maandag 30 augustus 2021 t/m zaterdag 4 september 2021 (dit is de laatste week van de zomervakantie). Noteer het vast in de agenda’s en dan hopen wij dat we er volgend jaar een extra mooi feest van kunnen maken.

Doneer aan het JVW
Door het afgelasten van het JVW 2020 hebben wij dit jaar geen inkomsten. Maar onze vaste uitgaven lopen wel door. Denk hierbij aan de huur van onze opslag, onderhoud, belasting en verzekering voor onze bus of de kosten voor deze site.

Draag je het JVW een warm hart toe, dan kan je ons helpen met een donatie. Dat kan je doen via deze site; druk op onderstaande button en je gaat naar onze beveiligde Donatie-pagina.

Alvast bedankt!

Doneer aan het JVW

Voor nu: houd afstand, blijf gezond en zorg voor elkaar.

Groet,

Eric van Rouwendaal
voorzitter Stg. Jeugdvakantiewerk Goirle