Sponsor worden bij het JVW

De JVW-week kost veel geld, zeker omdat we een veelzijdige en afwisselend programma bieden. Dat programma is voor elke leeftijdscategorie apart. Naast het inschrijfgeld van €35,- per kind ontvangen we van de gemeente subsidie. Helaas is dit in de praktijk niet voldoende voor een JVW-week. Daarom kan het Jeugdvakantiewerk niet zonder sponsoren.

Fijn dat u het Jeugdvakantiewerk wil sponsoren. Hieronder vindt u onze standaard sponsorpakketten; u leest wat het Jeugdvakantiewerk voor u doet per sponsorpakket. Natuurlijk kan een sponsoring ook in de vorm van goederen en/of diensten, graag komen wij hiervoor met u in contact.

Hiernaast vindt u een formulier waarmee u makkelijk en snel een financiële bijdrage kunt doen aan Stichting Jeugdvakantiewerk Goirle. Met slechts een aantal gegevens en een druk op de knop heeft u via iDeal het Jeugdvakantiewerk gesponsord.

Wenst u een factuur van het sponsorbedrag geef dat dan graag even aan in het tekstvak onderaan het formulier. Na betaling ontvangen wij nog graag het logo van uw bedrijf, bij voorkeur als .PNG (transparant) of .EPS (vector). Dit logo kunt u aan ons verzenden via de uploadbox of door een mail te sturen naar sponsoring@jvwgoirle.nl

Heeft u verder nog vragen neem dan gerust contact met ons op, wij beantwoorden uw vragen graag.

Bent u nieuwsgierig geworden naar de sfeer bij het JVW en wilt u het enthousiasme ook meemaken? Wij nodigen u graag uit om gedurende het JVW een kijkje te nemen bij sporthal De Haspel. Wij verzoeken u daarvoor wel een afspraak te maken zodat de koffie klaar staat en iemand u een rondleiding kan geven over ‘ons’ terrein. Graag tot ziens!

Algemene gegevens

  • Stichting Jeugdvakantiewerk Goirle
  • KVK inschrijving: 41095967
  • IBAN: NL33RABO0116851287
  • sponsoring@jvwgoirle.nl

Pakket 1:
Waarde tot €100

o Naamsvermelding op de sponsorposter
o Naamsvermelding op deze site

Pakket 2:
Waarde €100 tot €200

o Klein logo op de sponsorposter
o Naamsvermelding/klein logo op deze site

Pakket 3:
Waarde €200 tot €400

o Groot logo op de sponsorposter
o Naamsvermelding/groot logo op deze site
o Naamsvermelding/logo op social 
   media

Pakket 4:
Waarde vanaf €400

o Groot logo op de sponsorposter
o Naamsvermelding/groot logo op deze site
o Naamsvermelding/logo op social media
o Spandoek/banner/vlag (in overleg) bij de Haspel