Welkom bij Camping ‘Kampeer en meer’

Het Jeugdvakantiewerk Goirle neemt jullie dit jaar mee op vakantie. Naast sporthal De Haspel vind je ‘Hotel Bobine’. Naast het hotel ligt Camping Kampeer en meer’. En op die camping staan wij, Het HC! Dus trek je beste campingpakje maar aan, dan gaan we er samen tegenaan!

De hele week staat in het teken van activiteiten rondom Camping ‘Kampeer en meer’. We starten dit jaar weer op zondag en op vrijdag sluiten we af met een knallend campingfeest!

ZONDAG

10:43 uur – Verzamelen bij de receptie bij Tante Tinie.

Tante Tinie…. wie is dat? Neem van ons aan je kan haar niet missen!

Deze dag staat in het teken van de campinggasten leren kennen. Ook ontmoeten we de vaste gasten van de camping.

Hierna gaan we met zijn allen er flink tegenaan, je wordt hierbij zeker vies en nat. Trek dus geen goede kleren aan, of bedenk een goede smoes voor je ouders waarom je dit niet hebt gedaan!

13:01 uur – Einde programma

Na deze eerste indrukwekkende dag geven we jullie de tijd om even bij te komen. Dus tot morgenochtend!

MAANDAG

10:15 uurVerzamelen bij de toiletcabine

Vandaag staat de dag in het teken van de Camping Spelen.

Na een paar activiteiten bij en rond de camping gaan we met de fiets naar het zwemparadijs van Camping ‘Kampeer en meer’.

Zorg ervoor dat je zwemkleding bij hebt of al onder je camping outfit draagt. Je komt voor 100% niet droog aan de overkant. Een handdoek meebrengen is dus slim! Nadat we weten welke campinggroep heeft gewonnen fietsen we terug naar Camping ‘Kampeer en meer’.

16:02 / 16:33 uur – Einde van het programma

Kom elke dag op de fiets en zet deze in de aparte HC-fietsenstalling achter De Haspel.

Zorg ervoor dat je fiets goed in orde is. Dus…. goede remmen, banden en licht.

Zorg zelf voor een lunchpakket, snacks en extra drinken. Natuurlijk is er op sommige locaties drinken geregeld, maar neem altijd wat extra’s mee zodat je niets tekort komt!

DINSDAG

10:15 uurVerzamelen bij de toiletcabine

Vandaag trekken we erop uit. Wat is er allemaal te doen in de buurt van de camping? Wat is er te zien. 

Met de fiets doorkruisen we Goirle en omstreken. Door puzzels, raadsels en de juiste vragen kom je bij de volgende bestemming. 

16:46 uur – Einde programma

Kom ook vandaag op de fiets. Zorg ervoor dat je fiets goed in orde is. Dus …. goede remmen, banden en licht. Geen fiets of een kapotte fiets? Dan kan je niet mee!

Zorg zelf voor een lunchpakket, snacks en extra drinken. Natuurlijk is er op sommige locaties drinken geregeld, maar neem altijd wat extra’s mee zodat je niets tekort komt!

WOENSDAG

Vanaf 08:30 uur tot 11:00 uur slaapspullen en zwemspullen inleveren aan de achterzijde van de Haspel

11:03 uur – Verzamelen bij de toiletcabine

Vandaag begint het programma om 11:03 uur. De ene na de andere uitdaging volgt deze dag. Op en rond de camping is het een ware overlevingsslag. Het doel is de volgende bestemming…

Nadat we deze dag zijn geslaagd gaan we lekker een hapje eten bij het naastgelegen hotel Bobine. 

Als ons buikje vol is gaan we naar de overnachtinglocatie om onze slaapspullen klaar te leggen.

Vergeet niet om lekkers mee te nemen en bereid je voor op een lange avond vol plezier. Slapen is voor apen ????.

Kom ook vandaag op de fiets. Zorg ervoor dat je fiets goed in orde is. Dus …. goede remmen, banden en licht. Geen fiets of een kapotte fiets? Dan kan je niet mee!

Zorg zelf voor een lunchpakket, snacks en extra drinken. Natuurlijk is er op sommige locaties drinken geregeld, maar neem altijd wat extra’s mee zodat je niets tekort komt!

WOENDAG | NACHTSPEL EN OVERNACHTING

Het is woensdag, dus … Het Nachtspel en De Overnachting!

Het JVW zorgt voor het avondeten op woensdag en ontbijt en lunch op de donderdag.

Voor de overnachting moet je het volgende meenemen:

  • Slaapmatje of luchtbed en een slaapzak
  • Kleren voor het nachtspel: lange mouwen en een lange broek
  • Goede loopschoenen
  • Toiletspullen
  • Theedoek, bord, bestek en een beker voor de soep

Alles moet in een stevige tas zitten voorzien van een label met jouw naam en ‘HC’ erop

AFGEVEN VAN DE OVERNACHTINGSSPULLEN

Geef tussen 8:30 uur en 11:00 uur de overnachtingsspullen af aan de achterkant van De Haspel (de grote deuren op de parkeerplaats aan de kant van de Henri Dunantstraat)

Let op! Tussen 9.30 uur en 10.00 uur zijn de deuren dicht en kan er niks worden afgegeven. Dit in verband met geluidsoverlast voor de rode draad van de onderbouw in de zaal.

OPHALEN SPULLEN OP DONDERDAG

De overnachtingsspullen kunnen op donderdag opgehaald worden tussen 9.00 uur en 10.00 uur en tussen 16.00 uur en 17.30 uur. De spullen kunnen bij de grote deuren aan de achterkant van De Haspel opgehaald worden.

DONDERDAG

Krieken van de dag

Bij het krieken van de dag staan we op en gaan we volle goede zin ….. het slagveld wat jullie hebben achtergelaten opruimen. Whoop whoop!!

Na een stevig ontbijt, pakken we onze zwembroek en/of tankini en fietsen we naar een ander zwemparadijs van Camping Kampeer en meer’.

Rond de klok van 15:00 uur zijn we terug bij de toiletcabine en kruipen we eindelijk (thuis) ons mandje in om fris en fruitig de volgende dag het avontuur op Camping Kampeer en meer’ af te sluiten.

VRIJDAG

09:00 uur – Verzamelen bij de toiletcabine

Vandaag werken we samen met de Bovenbouw. Op een nader te bepalen locatie, diep verborgen op de camping gaan we aan de slag. Hopelijk kunnen we ze helpen. 

16:00 uur – Einde dagprogramma

VRIJDAGAVOND

20:00 uur TOT 00:00 uur

FEEST IN KANTINE

Bij de grote feestavond in de kantine van Camping Kampeer en meer’ sluiten wij deze vakantie met jullie af. Trek aan wat je lekker vindt en pak schoenen waar jij de hele avond je voeten op kapot kunt dansen. Voor de laatste keer deze week gaan we los!!

Locatie Mainframe (ingang aan de kant van CC Jan van Besouw)